top of page

Kinderen Blij  , Ouders Blij  , School Blij

 

 

 

 

Aquarel Butterfly 5

Schoolfotografie waar wij ook blij van worden

Voor ons is het belangrijk dat elke leerling mooi op de foto staat, dus we nemen hier ook onze tijd voor. We werken met de laatste nieuwe fototoestellen, achtergronden en flitslampen. Al onze foto’s worden één voor één bewerkt en nagekeken. Een groot verschil met andere schoolfotografen waar het meer bandwerk is.

Geen saaie achtergronden maar mooie sets met originele achtergronden waardoor de foto’s beter uitkomen en de verkoop ook beter is dan bij de traditionele schoolfotografen.

Bij Digiphoto is het elke keer weer een feestje. Wij vinden het belangrijk dat de kinderen ontspannen zijn en helemaal zichzelf kunnen en mogen zijn voor de schoolfoto. Dat maakt ons werk als schoolfotograaf ook zo leuk. 

Ook zorgen wij er persoonlijk voor dat het voor scholen gemakkelijk en efficiënt is. In een tijd waarin scholen steeds meer taken krijgen vinden wij het fijn de schoolfotografie compleet uit handen te kunnen nemen. 

Wat maakt onze werkwijze nou zo anders als alle andere schoolfotografen? Schoolfotografie is meer dan het fotograferen van vele kinderen. Niet alleen het resultaat is belangrijk maar ook de aanpak. Ook vinden wij het belangrijk om onderscheidend te zijn, ouders te blijven verrassen met ‘echte’ portretten. Maar wat wij nóg belangrijker vinden is de ervaring die we de kinderen en scholen geven! Wij werken vanuit ons hart en dat is te zien aan het resultaat. “Een glimlach zegt meer dan duizend woorden.”

Weg met saaie, sombere klasfoto’s zonder uitstraling.

Kies voor Digiphoto voor uw vernieuwende schoolfotograaf!

© 2021  Proudly created by DigiPhoto

Pasfoto, Communie , Lentefeest , Portret , Loveshoot  Zwangerschap , Huisdieren , Drone Fotografie , Huwelijk .
één adres Digiphoto "Opglabbeek"
Speltstraat 20, 3660 Oudsbergen Belgie

Info@digiphoto.be

0474/18.68.52

bottom of page